Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев -

...
Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев -
Коментари Харесай

Легенда на Левски критичен към нападението на сините

Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев - разяснява идния старт на плейофите. Славният нападател на сините показа мнението си за играта на отбора в последните мачове и по какъв начин би трябвало да се подходи за дуела против ФК ЦСКА 1948 в неделя.

" Левски би трябвало да започва с триумф плейофите и да продължи борбата за третото място. В предходния кръг сините имаха опцията да съкратят задатъка на ФК ЦСКА 1948 на една точка.
 Гръцки гранд демонстрира интерес към главен състезател на Левски
Гръцки гранд демонстрира интерес към главен състезател на Левски

Националът на Гамбия би бил отлична покупка поради положителното си показване, написа " Метроспорт "

Ще стане добър мач, а идният противник не се на-мира в добра форма и сподели съмнения, от което би трябвало да се възползват сините. Не знам за какво започнаха по-страхливо и прибрани в отбрана против Локо (Пловдив).

Дадоха самодейността на съперника. Не вървеше играта и нямаше сериозна готовност. Сега непременно би трябвало да победят в неделя и да гледат към третото място. Смятам, че Левски има тези благоприятни условия да го реализира.
 Левски желае за треньор легенда на Атлетико (Мадрид)
Левски желае за треньор легенда на Атлетико (Мадрид)

Ето кой е той

Необходимо е да се подходи по-сериозно към този момент в офанзивата. Постоянно приказвам за Рикардиньо, само че той би трябвало да търси топката и да раздвижи играта, а освен да чака центриранията и да вкарва, откакто тя се удари в крайници му.

Халфовете също е належащо да вкарат повече хрумвания и да се играе по-бързо. Като че ли и крайните бранители стопираха да нападат и общо взето, всичко се отразява на играта. Трябва да се подобрят тези съставни елементи в идващите мачове ", съобщи Вълчев пред " Тема Спорт ".
 Баждеков: Мечтата ми е Левски да има нов стадион
Баждеков: Мечтата ми е Левски да има нов стадион

Ето какво още сподели той

" Оптимистичното е, че Левски се показва добре против по-силните противници. Може би мобилизацията против тези съперници е по-силна, а не би трябвало да е по този начин. Във всички тимове има по няколко положителни играчи и не може с лекост да се завоюват мачовете. Единственото, което липсваше досега, бе реализирането на обстановките, които се основават. Малко голове се вкарват. Но съм уверен, че сините имат силата да завоюват квота за европейските клубни шампионати ", добави още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР