Бившият старши треньор на Левски Емил Велев даде интервю пред

...
Бившият старши треньор на Левски Емил Велев даде интервю пред
Коментари Харесай

Емил Велев пред БНТ: Левски притежава по-добри качества от Апоел Беер Шева

Бившият старши треньор на Левски Емил Велев даде изявление пред Българска национална телевизия в навечерието на гостуването на " сините " в Израел на локалния Апоел Беер Шева от третия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

Специалистът, който за последно работи във Вихрен Сандански, изрази мнение, че българският отбор разполага с по-добри качества и предвижда, че точно той ще продължи напред към идната фаза.

" (В Израел има) Доста нападателни футболисти. Виждате израелския футбол е в напредък, съвсем всички тимове се класират напред. Те разчитат и на това, че Беер Шева ще продължат, само че аз съм на друго мнение. Смятам, че нашият тим има по-добри качества и след втория мач мисля, че ще се поздравим с класиране за идващия стадий ", съобщи Велев пред нашата камера.

Вчера сутринта някогашният ментор на Левски отпътува дружно със " сините " за Израел, като довечера ще бъде на трибуните на стадион " Търнър " за дуела с Апоел Беер Шева, който е с начален час 20:30 българско време.

Иначе като футболист Емил Велев натрупа сериозен опит по израелските терени, където игра за тимовете на Апоел Рамат Ган, Макаби Ирони Ашдод и Макаби Яфа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР