Бившият спортен директор на ЦСКА - София Кристиано Джарета е

...
Бившият спортен директор на ЦСКА - София Кристиано Джарета е
Коментари Харесай

Бивш шеф на ЦСКА - София е близо до договор с петия в Кипър

Бившият състезателен шеф на ЦСКА - София Кристиано Джарета е дошъл в Кипър и води договаряния за същата позиция в локалния Пафос, сега на 5-о място в класирането. Новината беше обявена от локалния уебсайт protathlima.com. 

55-годишният Джарета изкара две години на стадион “Българска войска ” от 2017 до 2019 година, а също по този начин с помощта на контактите му “армейците ” съумяха да продадат Кирил Десподов на италианския Каляри. 
 Арис победи с купата в Кипър, Аполон завоюва Арис победи с купата в Кипър, Аполон завоюва " българското " дерби
Пафос стартира сезона доста мощно, само че в края на акцията резултатите не бяха положителни и отборът кръг преди края се намира на 5-о място. Но това не отчайва съветския президент на клуба Сергей Ломакин, който е решен да укрепва тима на всички равнища. След диалози с футболни сътрудници и мениджъри, на Ломакин е предложено да вземе Кристиано Джарета, който да сътвори нужната организация в Пафос.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР