Бившият собственик на Левски Тодор Батков коментира ситуацията в синия

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков коментира ситуацията в синия
Коментари Харесай

Батков се моли: Божков, опрости дълговете на Левски!

Бившият притежател на Левски Тодор Батков разяснява обстановката в " синия " клуб преди финала за Купата на България против ЦСКА.

" Няма да мога да съм на стадиона, тъй като физически няма да съм в София. Определено Левски е в по-добра форма и това го виждат и неспециалистите. Спортно-технически и физически тимът е в по-добра форма. Те имат и по-добрият треньор, само че нещата са явни.

Сдружението " Левски на левскарите " има капацитет. То може да е фундамента, с който да се спи умерено. 20 000 е реалистична цифра, която сдружението ще доближи до няколко месеца, а по-късно ще надмине. Аз ще се включа наложително. Първо, ще дам безплатно акциите си. Те са 250 хиляди и една.

Никога не съм се съмнявал в неговите качества. Между 2008 и 2015 година той е най-хубавият български треньор, който може да води Левски и най-хубавият треньор на Левски през 21 век. Тук имаше една симбиоза сред клуб и почитатели, която не разреши клубът да загине като безконечния зложелател.

Наско Сираков съобщи, че държи акциите за цялата левскарска общественост. Той сподели, че не е типичният чичко-паричко, както при останалите клубове. Моделът на Левски е доста добър и може да бъде нещо ново и за Европа.

Сираков е декларирал, че пътува и желае да вземе нужните документи от Васил Божков, че Божков няма искания към Левски, тъй като той изкупи един от задълженията на Левски. Призовавам го да го направи, както аз го направих.

Когато предадох безплатно акциите, имаше заеми, които бях давал на клуба и по-късно ги бяха не запомнили. Новите след мен ми се обадиха и аз им ги опростих.

Призив към последователите на клуба - да не престават да поддържат морално, духовно и физически на стадиона Левски, а в случай че могат и финансово ", сподели Батков
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР