Бившият служебен премиер Стефан Янев покорява нови върхове в комуникацията

...
Бившият служебен премиер Стефан Янев покорява нови върхове в комуникацията
Коментари Харесай

Янев пак шокира мрежата! С това послание

Бившият длъжностен министър председател Стефан Янев покорява нови " върхове " в връзката си през Фейсбук, след като дори съдружният му сътрудник Стефан Софиянски се усъмни дали профилът му не е хакнат заради безсмислените изявления в жанр " Защо тръбата е цяла ", написа Булевард България.

Този път Янев - или индивидът, на който 62-годишният ръководител на " Български напредък " е поверил паролата си - е решил да иронизира Софиянски и евентуално да направи тъничък намек към съперниците на проруската му линия, като разгласява фотография от митинг в Прага с коментар:  " И на тези очевидно са им хакнали фейсбука... ".

В типичния жанр на предизборните си постове - Янев не дава никакъв подтекст за това, което се пробва да каже.

Коментиращите му последователи очевидно одобряват посланието му като отпратка към демонстрацията от 4 септември в Чехия, при която проруски организации излязоха на митинг с искане за ново съглашение с " Газпром " за продължение на доставките на съветски газ и за преустановяване на изпращането на оръжия към Украйна.

Фотографията на Стефан Янев обаче няма нищо общо със събитието, за което може да се допусна, че прави връзка.

Всъщност - фотографията е направена през юни 2019 година, а повода е неодобрение против някогашния министър председател на страната Андрей Бабиш, който напусна ръководството в края на 2021 година

Кадърът има историческа стойност, защото улавя атмосферата от най-големия митинг в Чехия от рухването на комунистическия режим насам, с присъединяване на към 120 000 души.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР