Бившият шампион на Bellator в лека категория Майкъл Чандлър вярва

...
Бившият шампион на Bellator в лека категория Майкъл Чандлър вярва
Коментари Харесай

Майкъл Чандлър: Аскрен ще нокаутира Пол

Бившият първенец на Bellator в лека категория Майкъл Чандлър има вяра в Бен Аскрен. Двамата са близки другари и Аскрен също е бил първенец в Bellator. През април ще забележим завръщането на " Funky " в бойните спортове.

Той ще се качи на кръга, с цел да дебютира в бокса против звездата от YouTube Джейк Пол. Двамата ще се боксират 8 рунда по 3 минути. Пол отиде във Флорида, с цел да тренира с Хорхе Масвидал, който преди няколко години нокаутира Аскрен за 5 секунди.

Бен не се слави с добър бокс, само че Чандлър има вяра, че той ще успее да затрудни Джейк Пол. В изявление за “The Jim Rome Show” Чандлър показа, че Бен ще успее да нокаутира младата звезда в късните рундове:

" Бен Аскрен е един от най-забележителните хора на планетата. Той е една от аргументите да вляза в ММА. Бен е огромен играч. Вие познавате Аскрен и това не би трябвало да ви изненадва. Той е дивак, който прави неговите си неща. Джейк Пол не е някакъв страховит боксьор. Бен също не е толкоз добър в бокса. Играта в стойка е най-слабото му място. Мисля, че Аскрен ще успее да вкара удари на Пол. Ще забележим клинч и замърсен бокс.

Ще оказва напрежение и ще измори Пол. Бен може и да не е добър в бокса, само че умее да залъгва своя конкурент и да го манипулира. Ще бъде интерсно да гледаме замърсен бокс, клинч и издръжливостта на Аскрен. Да, той беше нокаутиран от Масвидал, само че с това коляно Хорхе щеше да нокаутира и Кинг Конг. Аскрен има феноменална брадичка и ще пресира Пол всичките 8 рунда. Мисля, че Бен ще нокаутира Пол в късните рундове. Помнете това, което ви споделям. " mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР