Бившият президент на Щатите Доналд Тръмп е голям фен на

...
Бившият президент на Щатите Доналд Тръмп е голям фен на
Коментари Харесай

Снимката на Христо Стоичков с Доналд Тръмп, която разгневи феновете на футболиста

Бившият президент на Щатите Доналд Тръмп е огромен почитател на голфа и постоянно употребява свободното си време, с цел да поиграе.

Оказва се, че този спорт е новото главно занятие през свободното време и на българския футболист Христо Стоичков, откогато живее и работи зад Океана.

Именно голфът стана причина Христо Стоичков да се срещне с  Доналд Тръмп. От изявленията му в обществените мрежи се схваща, че двамата са се засекли инцидентно в един от частните голф клубове на Тръмп в Палм Бийч.
 Доналд Тръмп, Лара Тръмп, обискът на ФБР в дома на някогашния президент и какво мисли снаха му по въпроса
Какво мисли снахата на Доналд Тръмп за обиска на ФБР

Имат ли право ФБР съгласно Лара Тръмп

" На голф с Доналд Тръмп. Приятните изненади не са единствено на футболното игрище. Големите играчи - също ", написа Стоичков под серия от фотоси, на които го виждаме с усмивка да театралничи до някогашния американски президент.

Споделените фрагменти, които са харесани от над 20 хиляди индивида в Instagram обаче станаха причина за разпалена полемика от страна на почитателите на Камата.

И макар че доста от почитателите му го поздравиха за фрагментите с коментар " две митове на едно място ", се откриха и такива, които показаха разочарованието си, че Стоичков има предпочитание да се снима с Доналд Тръмп.

Много от почитателите на Стоичков от латиноамерикански генезис не скриха крайното си отвращение.

" Този човек е срещу нашата общественост, а ти го рекламираш ", написа един от почитателите на Камата, като прибавя, че от този миг насетне към този момент не почита Стоичков. " Просто скапе седмицата, а още не е почнала, Христо. Това заболя доста ", написа втори. " Какава гнусота ", прибавя трети.
 Иванка Тръмп, Джаред Къшнър, уейкборд, Маями и по какъв начин дъщерята на Доналд Тръмп се забавлява
Иванка Тръмп както не сме я виждали до момента

Дъщерята на Доналд Тръмп знае по какъв начин да се забавлява

Някои от почитателите на българския футболист обаче обърнаха внимание, че Христо Стоичков е свободен човек и може да се снима, с който си изиска, пък било то и с Доналд Тръмп.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР