Бившият президент на САЩ е събрал 255,4 милиона долара при

...
Бившият президент на САЩ е събрал 255,4 милиона долара при
Коментари Харесай

Forbes: Тръмп прибираше по 2 млн. долара всеки ден след победата на Байдън

Бившият президент на Съединени американски щати е събрал 255,4 милиона $ при акцията си да оспори и обърне резултатите от президентските избори , съобщи " Дарик ", цитирайки " Forbes ". Информацията е по данни от Федералната изборна комисия. Тази цифра включва дарения, направени посредством платформата на Републиканската партия, в нея не са включени дарения по други канали.
От изборния ден на 3-ти ноември до 14-ти декември, когато изборната гилдия удостовери успеха на Джо Байдън, Тръмп прибираше по 2 000 000 $ всеки ден , отбелязва „ Forbes “. След гласуването на изборите даренията понижиха , само че беше маркиран нов скок на фона на изказванията на републиканците за опцията за преразглеждане на резултатите от изборите по време на утвърждението им от Конгреса.Отбелязва се, че след това броят на даренията е намалял доста едвам след щурма на Капитолия на последователи на Тръмп.
 Сенатът на Съединени американски щати отклони опита да се признае импийчмънта на Трампа за противоконституционен Сенатът на Съединени американски щати отклони опита да се признае импийчмънта на Трампа за противоконституционен
Сенатът при Конгреса на Съединени американски щати не поддържа опита на републиканеца Ренд Пол за признание процеса на импийчмънт на някогашния президе...
Междувременно, Тръмп разгласи назначението на двама юристи, които ще управляват адвокатския му екип в процеса за импийчмънт в Сената, оповестява БГНЕС, Интересите на някогашния президент ще бъдат представлявани от юристите Дейвид Шен и Брус Л. Кастор-младши. Тръмп разгласи новите назначения, откакто двама юристи - Дебора Барбие и Буч Бауърс напуснаха групата на бранителите му. Впоследствие стана известно, че още трима юристи са напуснали Тръмп: Джош Хауърд, който неотдавна се причисли към екипа, както и Джони Гасер и Грег Харис.
В изказването на кабинета на някогашния американски водач се споделя, че Дейвид Шен " към този момент е сътрудничил на 45-ия президент и други съветници в подготовката за идния развой " и, че юристите считат импийчмънта на за противоконституционен . Припомняме, че някогашният президент на Съединени американски щати се раздели с водещите юристи от екипа за процеса за импийчмънт единствено малко повече от седмица преди началото му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР