Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обеща, че ако бъде

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обеща, че ако бъде
Коментари Харесай

Тръмп обеща да се обади на Путин и Зеленски след преизбирането си още съща вечер

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание, че в случай че бъде избран отново за държавен глава, ще се обади на съветския водач Владимир Путин и Владимир Зеленски „ още същата вечер “, с цел да проведат среща за разрешаване на спора в Украйна.

" Буквално същата вечер, незабавно щом моята победа стане известна, ще се обадя на двама души: Путин и Зеленски. Ще им кажа: „ Трябва да се срещнем “. Гарантирам, че мога да разреша този въпрос. Ние ще подписа договорка в границите на 24 часа “, сподели Тръмп по време на тирада пред свои поддръжници във Флорида. Речта му беше излъчена от американски телевизионни канали, симпатизиращи на републиканците.

Русия стартира специфична военна интервенция в Украйна на 24 февруари. Президентът Владимир Путин назова задачата ѝ „ отбрана на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. Той означи, че спецоперацията е била насилствена мярка, на Русия „ не е оставен никакъв късмет да направи друго, основани са опасности за сигурността, тъй че е невероятно да се отговори с други средства “. По думите му Русия от 30 години се пробва да контракти с НАТО правилата на сигурността в Европа, само че в отговор се сблъсква или с цинични измами и неистини, или с опити за напън и шантаж, до момента в който Алиансът, макар митингите на Москва, е непрестанно се уголемява и доближава границите на Русия.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР