Бившият правосъден министър Христо Иванов се опита да достигне до

...
Бившият правосъден министър Христо Иванов се опита да достигне до
Коментари Харесай

Христо Иванов бе бутан в морето от копоите на Доган, при опит да стигне до скандалните летни сараи на Сокола

Бившият правосъден министър Христо Иванов се опита да доближи до парцела на Ахмед Доган край Бургас. Достъпът му беше отхвърлен, а чиновници, които охраняват мястото извикаха и полиция. Полицейските чиновници се забавиха най-малко 30 минути, само че дойдоха на мястото и взеха персоналните карти на Христо Иванов и хората, които го придружаваха.





" Искаме да попитаме какво прави НСО тук, които даже не желаят да се легитимират ", сподели още Христо Иванов. Въоръжените мъже отхвърлиха да се легитимират и да отговорят дали са чиновници на НСО.

" Това, което сте принудени да вършиме, е безвластие. Не знам по какъв начин се чувствате сега, само че не желая да съм на ваше място ", сподели той, до момента в който група от 7 охранители го избутваха в морето. 

" Лидерите ще отрекат това нещо, само че по моя информация тук идват и Корнелия Нинова и Бойко Борисов, с цел да пазарят политически покупко-продажби. Една от тези покупко-продажби е бъдещо ръководство, в което ДПС ще играе по-голяма роля, без това да е получило глобата на гласоподавателите. Ние сме тук, с цел да се съпротивляваме против това ", сподели Христо Иванов, преди охранителите да го изтласкат към водата. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР