Бившият полузащитник на Левски Георги Миланов говори за предстоящите мачове

...
Бившият полузащитник на Левски Георги Миланов говори за предстоящите мачове
Коментари Харесай

Георги Миланов: Никога не съм говорил, че се отказвам от националния отбор

Бившият полузащитник на Левски Георги Миланов приказва за идните мачове на националния тим на България против Черна гора и Унгария. Халфът на Ал Дафра (ОАЕ) не получи повиквателна, въпреки по свои думи да е в добра форма.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Винаги виждам да давам всичко от себе си и кариерата да ми се развива във възходяща линия и в никакъв случай не скърбя за нищо. В момента виждам, че имаме много млад тим. Аз адмирирам да има млади футболисти в тима и се надявам да реализираме триумфи. Ще е мъчно, само че притискам палци “, стартира той за „ Дарик радио “.

„ Играл съм против Черна гора, имат много положителни футболисти и доколкото виждам, тимът им е много по-опитен. Да се надяваме това да не изиграе неприятна смешка на нашия тим. Не знам какво да чакам, тимът ни е прекомерно млад. Някои футболисти даже не ги познавам. Видях, че старши треньорът (б.р. – Младен Кръстаич) се оплаква, че множеството футболисти не играят, които са там. Малко ме е боязън от цялата обстановка, само че имам вяра, че момчетата ще дадат всичко от себе си. Колкото до Унгария, проследявам ги. Две години и малко играх там, познавам част от футболистите. Това е страна, която е доста над нас във всяко отношение. Много игрища имат, осведомен съм по какъв начин се развиха нещата там. Няма стадион, който да не е чисто нов в тяхната Първа лига и да не е подкрепят от страната. Това украшение, на което ще играят, е в действителност нещо феноменално. Надявам се да са цялостни трибуните “, продължи полузащитникът.

„ Много е зависи по какъв начин ще приключи първият мач в Разград с Черна гора. Ако спечелим, имаме късмет да вземем нещо от мача с Унгария. Никога не съм приказвал, че се отхвърлям от националния тим. Когато бях в Левски, бях в доста добра форма, само че по някаква причина не ме викаха. Бил съм и с ЦСКА Москва в Шампионска лига и отново не съм получавал повиквателна. И в Унгария като бях, играх в Лига Европа и отново не получавах късмет от един треньор. Това е футболът. Винаги съм давал всичко от себе си, не съм правил никакви проблеми. Ако един ден националният тим има потребност от мен и съм във форма, каквато смятам, че съм и в този момент, бих се отзовал “, добави Георги Миланов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР