Бившият номер 1 в света Анди Мъри ще направи своето

...
Бившият номер 1 в света Анди Мъри ще направи своето
Коментари Харесай

Анди Мъри ще играе на Аустрелиън Оупън 2020

Бившият номер 1 в света Анди Мъри ще направи своето завръщане в шампионати от огромния шлем на Откритото шампионата на Австралия при започване на идната година, потвърдиха уредниците на конкуренцията. Именно след тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън Мъри реши да се подложи на интервенция за промяна на част от тазобедрената става, която можеше да постави завършек на кариерата му. Британецът обаче се завърна на корта в последните месеци и се показва все по-добре, а в Мелбърн в края на януари за първи ще се тества да играе във формат три от пет сета.

“Потвърдено. Анди Мъри ще се завърне в Мелбърн през 2020 ”, оповестиха уредниците в Туитър. Те допълниха, че Мъри “ще взе участие в главната скица със предпазен ранкинг и възвърнати физически сили ”. Шотландецът е измежду любимците на публиката в Австралия, защото е достигал финала на Аустрелиън Оупън пет пъти, само че нито един път не е печелил купата.

През предходната седмица трикратният победител в шампионати от Големия шлем за първи път през годината записа две следващи победи, с цел да доближи четвъртфиналите на мощния шампионат в Пекин, а през вчерашния ден той записа първия си триумф в шампионати от Мастърс сериите от повече от две години насам, откакто надделя аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро в три сета и се класира за втория кръг на конкуренцията в Шанхай, където ще срещне италианеца Фабио Фонини.

Аустрелиън Оупън 2020 ще се организира от 20 януари до 2 февруари. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР