Бившият национал и сегашен президент на волейболния Левски София -

...
Бившият национал и сегашен президент на волейболния Левски София -
Коментари Харесай

Владо Николов посочи основните грешки в управлението на Данчо Лазаров

Бившият национал и настоящ президент на волейболния Левски София - Владимир Николов разяснява събитията от последните дни в един от най-обичаните, сполучливи и сплотяващи нацията спортове у нас.

Николов е измежду представителите на образувания Инициативен комитет в българския волейбол, настояващ за промени от учредителен и кадрови темперамент.

Сред най-ясно изразените стремежи на Комитета е премахването на инж. Данчо Лазаров от президентския пост в Българската федерация по волейбол.

"Знаете към този момент, че през идната седмица ще се съберем още веднъж и ще хвърлим повече изясненост към всичко, обвързвано с концепциите, дилемите и предложенията, които имаме в Инициативния комитет. Да, имаме няколко разновидността за идващ президент на федерацията. Ако би трябвало да бъдем съответни, ще обявим едно име от обсъжданите 3 кандидатури. Всички те са членове на Управителния съвет на централата. Не, аз не съм измежду тях. Не съм в Управителния съвет. А концепцията е да съблюдаваме разпоредбите без никакви взаимни отстъпки. Кои са главните неточности на инж. Данчо Лазаров и досегашното ръководство на федерацията? Според мен са две. Първата е прекомерното еднолично ръководство. Взимането на съществени решения. Това обезсмисля цялата подчиненост, съществуването на Управителния съвет и всичко останало. Не е правилно да се работи по сходен метод. Втората неточност е неналичието на бистрота за метода, по който биват разходвани средствата, които влизат в БФВ. Никой не знае по какъв начин се случва това. На какъв принцип. И по-късно е изцяло обяснима реакцията на обособени клубове. Те не схващат какво се случва във финансово отношение. Никой не желае да покаже и изясни по какъв начин се изразходват средствата.

Целта е смяна на всичко това. Но дано главните елементи и детайлности бъдат въпреки всичко разкрити пред всички, когато се съберем още веднъж. Благодаря ви за вниманието и позвъняването ", разяснява Николов/bgvolleyball
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР