Бившият национал Боян Йорданов и неговият клуб Милон (Атина) записаха

...
Бившият национал Боян Йорданов и неговият клуб Милон (Атина) записаха
Коментари Харесай

Супер Бобо: Не знам кога ще спра! Играя със сърцето си

Бившият национал Боян Йорданов и неговият клуб Милон (Атина) записаха исторически триумф в шампионата на Гърция, откакто съумяха да си подсигуряват класиране измежду първите 4 тима в постоянния сезон, което е историческо достижение на клуба.

Милон за първи път ще играе на полуфинал в шампионата на Гърция, откакто се наложи като посетител над Фойникас (Сирос) с 3:1 (25:22, 25:22, 16:25, 25:23) като посетител в мач от 17-ия кръг.

Милон за първи път победи в Сирос като посетител, а отборът на Фойникас за първи път от 2017 година не се класира за полуфинал.
 Боян Йорданов и Милон с исторически триумф в Гърция Боян Йорданов и Милон с исторически триумф в Гърция
Така Супер Бобо и съотборниците му си подпечатаха класиране на полуфинал и 4-о място в постоянния сезон. Теоретично Милон може да се изкачи и на третото място, в случай че в идващия кръг Боян Йорданов и компания победят Орестиада, с Явор генов, с 3:0 или 3:1, а Кифисия победи вкъщи Панатенайкос с 3:0 или 3:1.

39-годишният български диагонал Боян Йорданов заби 15 точки (1 блок, 50% успеваемост в офанзива - +7).

„ Голямо отлично на моите съотборници, треньора ми и администрацията на клуба за огромните старания, които положихме тази година. Когато започнахме подготовката, споделих на треньора Сакис Псарас, че отиваме в първите 4 в плейофите. И през днешния ден си спомнихме тези думи. Браво на всички! Искаме да стигнем доста високо. Лигата навлиза в друга фаза. Отсега нататък ще дадем всичко от себе си, с цел да създадем огромния скок ”, съобщи Боян Йорданов.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“Не знам по кое време ще спра. Играя със сърцето си. Обичам волейбола и Гърция. Също по този начин се веселя, че се завръщам в Сирос, тъй като съм играл и тук и съм с положителни усещания. Ще спра единствено когато усещам, че не мога да работя повече ”, добави Супер Бобо.

View this post on Instagram
A post shared by Volley League • ΕΣΑΠ (@volleyleaguegr)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР