Бившият национал Благой Георгиев даде интервю за Metaratings.ru. Довелият Джо

...
Бившият национал Благой Георгиев даде интервю за Metaratings.ru. Довелият Джо
Коментари Харесай

Благой Георгиев: Русия завинаги ще е в сърцето ми, не исках да си тръгвам изобщо

Бившият национал Благой Георгиев даде изявление за Metaratings.ru. Довелият Джо Диксън за кандидат-купувач на Левски, не скри тъгата си по Русия и разгласи, че не е желал да си потегля от страната. 

- Сега съветските клубове могат да покажат равнището си единствено вкъщи. Какво мислите за премахването на всички спортове в Русия от интернационалните шампионати?

- Това са същински нелепости. Каква е виновността на играчите и другите спортисти? Искам да задам този въпрос на всички, които вземат значими решения. Защо тези глупави неща?

- Смятате ли, че българските футболисти са подготвени да дойдат в Русия и без еврокупи?

- Защо не? Самото състезание всяка година става все по-добро. Освен това не мога да си показва, че съветският футбол ще бъде изолиран вечно. Максимум година-две не е обикновено да се занимаваш повече с тези нелепости. Трябва да го приключим допустимо най-скоро.
 Благой Георгиев още веднъж е женен мъж
Благой Георгиев още веднъж е женен мъж

Сватбата се организира във Велинград

- Променя ли се отношението към Русия в Европа?

- Да, трансформира се доста към по-лошо. Опитвам се да убедя всеки човек, с който приказвам, че съветският народ не е отговорен за нищо. Руският народ не може да се смята за неприятен. Живял съм в Русия, познавам манталитета на хората, познавам традициите. Винаги ще бъда за Русия.

Как приятелите ви реагират на вашите мисли?

- Никой не отвръща. Всички знаят, че постоянно споделям истината. Бях тук, знам за цялата обстановка, която се случва във вашата страна. Знам какво се случва в този момент, аз съм за съветския народ.

- Сега има доста истории за това по какъв начин в доста европейски страни всичко нараства след налагането на наказания против Русия. Усещате ли го в България?

- Разбира се, ние също сме доста съществени. Всички артикули и артикули станаха скъпи. Нещата са по-лоши освен в Русия, само че и за всички по света. Бензинът нарастна доста, както всичко останало. Искам всички да се успокоят допустимо най-скоро.

- Липсва ли ви Русия?

- Да доста. Играх тук дълги години, даже не желаех да си потеглям от тук. Русия вечно ще бъде в сърцето ми!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР