Бившият наставник на Интер и Наполи Рафаел Бенитес е на

...
Бившият наставник на Интер и Наполи Рафаел Бенитес е на
Коментари Харесай

Бенитес: Юве и Интер са фаворити за титлата, Милан е зад тях

Бившият ментор на Интер и Наполи Рафаел Бенитес е на мнение, че Ювентус и “нерадзурите ” са любимци за купата в Серия А пред Милан. “Росонерите ” завоюваха първото си скудето от десетилетие под управлението на Стефано Пиоли, завършвайки на две точки пред градския противник, само че направеното от тимовете през това лято ще наклони везните в друга посока, счита експертът.

“Интер и Ювентус са най-отпред. Милан е стабилен, няма по какъв начин да не го считаме за един от отборите за купата, само че другите два са любимци. Оценявам това, че Юве притегли Ди Мария и Бремер. Не бива да отписваме Наполи, както и Рома. Жозе Моуриньо направи впечатляваща селекция и ще има приятното обвързване също да се бори за купата. “Вълците ” бяха един от най-впечатляващите тимове с прехвърлянията си, там взеха Пауло Дибала, Жоржиньо Вайналдум и Неманя Матич ”, съобщи Рафаел Бенитес.
 Лукаку: За една година всички са не запомнили за нещата, на които съм кадърен Лукаку: За една година всички са не запомнили за нещата, на които съм кадърен
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР