Бившият нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отличи

...
Бившият нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отличи
Коментари Харесай

Бербатов посочи най-впечатляващите играч и отбор досега през сезона в Англия

Бившият нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отличи крилото на Ливърпул Садио Мане за най-хубавия състезател във Висшата лига през сезона до момента, като също по този начин похвали Шефилд Юнайтед, определяйки новака за изненадата в британския хайлайф за тази година. Той разяснява и безапелационното показване на мърсисайдци, които са водачи в класирането.

" Гледайки по какъв начин се развива сезонът до момента, за мен Садио Мане е играчът, който до този миг е издаден най-вече над останалите. Мане е необикновен - напредъкът, който направи, представянето му в мачовете, головете и асистенциите му - всичко е налице при него, а той е единствено на 27 години. Той раполага с експедитивност, устойчивост и баланс. Той към момента може да се развива и беше фантастично достижение това, че беше четвърти в подреждането за " Златната топка ". Убеден съм, че той е удовлетворен и това се вижда на терена. Всеки път, в който има пространство, посредством което да премине през отбраната с топката, той го прави с лекост. Мане прави необикновен сезон.

Dimitar Berbatov names Liverpool player as his standout performer of Premier League seasonhttps://t.co/AUW83cl7NA pic.twitter.com/CQig4jJGqt
— Mirror Football (@MirrorFootball) December 24, 2019
Шефилд Юнайтед са тимът, който изненадва всички до момента с метода си на игра. Придържат се към една система и всички се впускат в нея като тим. Те тормозят другите отбори и не се опасяват от никого. За мен те са изненадата за сезона, а Крис Уайлдър към този момент несъмнено е измежду претендентите за управител на сезона. Нещата, които направи с този тим, са невероятни. Навлизайки във втората половина на сезона, ще бъде знамение, в случай че някой спре Ливърпул. Според мен това няма да се случи. Това е тяхната година. Те са толкоз напред с точките и поради метода, по който играят, не виждам кой ще ги спре през този сезон. Ако въпреки всичко някой ги задмине, това ще е най-глупавото нещо, което в миналото се е случвало, и единствено Ливърпул ще са отговорни за това ", написа Бербатов в колонката си за Betfair.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР