Бившият на Ювентус Дъглас Коста и ослепителната му съпруга Наталия

...
Бившият на Ювентус Дъглас Коста и ослепителната му съпруга Наталия
Коментари Харесай

Футболна звезда награби знойна сексбомба в пустинята

Бившият на Ювентус Дъглас Коста и ослепителната му брачна половинка Наталия Феликс си подариха дълга почивка в Дубай. Навръх Нова година двамата вечеряха в първокласен ресторант в един от небостъргачите в града, а в идващите дни си подариха и пътешестване из пустинята.

Влюбените посетиха националния парк “Сонара “, само че главното занятие на Наталия е да пуска секси фотоси от плажа. Така й потегли още от Коледа, когато с Дъглас събираха загар на Малдивите – друга обичана тяхна дестинация. 27-годишната моделка и блогърка е родом от Рио, като се радва на близо 600 000 почитатели в Инстаграм.
свързани новини3864на 11.11.2014
Колкото до Коста (31), сега той рита за втородивизионния клуб Гремио, където стартира пътят му на през 2008 година Кариерата му с изключение на през националния тим на Бразилия мина също през Шахтьор Донецк, Байерн Мюнхен и Юве.

Феновете му упорстват в профила на брачната половинка му той да се реалокира във Фламенго или Сао Пауло, само че до този миг халфът не им е дал отговор.

Наталия и Дъглас са дружно към този момент две години, като през лятото подвигнаха женитба за знамение и приказ в родината си. “Животът ми е твой “, обърна се тогава играчът към тъмнокосата си половинка.

Тя съумя да го омае малко след раздялата с първата му жена Луис Рамос. Бракът с нея продължи пет години и завърши публично през юли 2019-а, а плод от него е дъщеричката Антонела.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР