Бившият министър на вътрешните работи Валентин Радев призова властите ни

...
Бившият министър на вътрешните работи Валентин Радев призова властите ни
Коментари Харесай

Да попитаме Украйна дали има изтървани мини в Черно море, предлага Валентин Радев

Бившият министър на вътрешните работи Валентин Радев прикани управляващите ни да попитат Украйна дали в Черно море в действителност има изтървани мини. Бившият началник на Министерство на вътрешните работи, който беше освободен от поста след злополуката с рейс край Своге, в която починаха 17 души, беше посетител в „ Лице в лице ” по bTV освен като политик, само че и като специалист по гърмежите.

„ Вярвам на Военноморски сили ”, съобщи Радев, който споделя визията, че информацията за морските мини, пусната първо от Русия, има за цел да провокира суматоха в корабоплаването. Той изясни, че двата типа мини имат за цел да пазят Одеса от морски десант. По-големите от тях са в действителност доста рискови за корабите, акцентира експертът. Затова съгласно него е значимо да се попитат украинските управляващи дали в действителност опасността е действителна и да се работи в сходство с отговора, който получим.

Валентин Радев разяснява и позицията на ГЕРБ, че за тях Кирил Петков към този момент не е министър председател. Бившият министър на Бойко Борисов съобщи, че и за него е по този начин, тъй като настоящето държавно управление не се оправя, а той като жител вижда това по цените в магазините и бензиностанциите. На въпрос кой тогава е неговия министър председател, Радев отговори: „ Следващият ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР