Бившият кмет на район "Младост" Петко Дюлгеров е третият задържан

...
Бившият кмет на район "Младост" Петко Дюлгеров е третият задържан
Коментари Харесай

Посредникът в аферата Младост: Екскметът Дюлгеров?

Бившият кмет на регион "Младост " Петко Дюлгеров е третият арестуван за корупция при вчерашната акция в центъра на София.

При нея бе арестувана сегашната кметица Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова.

Днес прокуратурата ги упрекна за пожелан рушвет от 1,1 млн. евро, свален в следствие до 500 000 евро. Първите 70 000 евро от тях, съгласно обвиняванията на прокуратурата, са били предадени през вчерашния ден.

Дюлгеров управляваше "Младост " от 2007 година до 2011 година Той бе определен като претендент на ГЕРБ, само че партията на Борисов смъкна доверието в него поради съмнителни публични поръчки.

Сегашната секретарка на Иванчева е била и секретарка на Дюлгеров до момента в който е бил кмет, написа "Труд ".

Именно секретарката срещнала двамата кметове. Според изданието след разрива сред Иванчева и "Нормална страна " на Георги Кадиев, кметицата останала без доверени съветници и в постройката на общината все по-често почнал да се появява Петко Дюлгеров, който й давал насоки в работата.

По-рано през днешния ден от Специализираната прокуратура и новата комисия "Антикорупция " обявиха на брифинг, че има трети арестуван, който е някогашен кмет на региона, само че отхвърлиха да посочат името му.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР