Стар приятел от Итония на Дейвид Камерън, който беше в

...
Стар приятел от Итония на Дейвид Камерън, който беше в
Коментари Харесай

Приятелят на Булингдън клуб на Дейвид Камерън и главен изпълнителен директор на Boots Себастиан Джеймс подкрепя Кийр Стармър

Стар другар от Итония на Дейвид Камерън, който беше в елитния клуб Оксфорд Булингдън с него и Борис Джонсън, поддържа Кийр Стармър.

Себастиан Джеймс, който е основен изпълнителен шеф на Boots, взе участие във видеоклип при откриването на акцията на водача на лейбъристите, подкрепящ проектите на партията за икономическа непоклатимост. Той приказва за очакванията си за бъдещето, откакто канцлерът в сянка Рейчъл Рийвс изложи упоритостите си да обезпечи икономическа непоклатимост със строги правила за харчене, в случай че лейбъристите дойдат на власт.

Бизнесменът, чието цялостно име е Десният Себастиан Ричард Едуард Кътбърт Джеймс се появи на екрана и сподели: „ Здравейте, споделям се Себ Джеймс и за мен е огромна привилегия да управлявам организацията на Boots... Някои от нещата, които считам, че са извънредно значими за бизнес като Boots, за мен на първо място това е непоклатимост.

„ Стабилната стопанска система обезпечава вярната платформа за резистентен стопански напредък. И това е същинският фокус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР