Мартин Луис беше подложен на акт на жестоко тролване и

...
Мартин Луис беше подложен на акт на жестоко тролване и
Коментари Харесай

Мартин Люис от GMB напусна „почувствал се зле“, след като беше атакуван онлайн в антисемитски туит

Мартин Луис беше подложен на акт на грубо тролване и разкри, че опитите му да отстрани неприятните думи от обществените медии са спрени.

Експертът по икономисване на пари остана ужасяващ от противен коментар, ориентиран към него, откакто се срещна с канцлера в сянка Рейчъл Рийвс. Депутатът от Лейбъристката партия показа фотография с домакина на Good Morning Britain, обяснявайки какво са разискали на срещата си.

Тя написа: „ Знам, че фамилиите към момента се борят с разноските за живот и ипотечните сметки. Ето за какво моят приоритет като канцлер ще бъде да развъртвам стопанската система, тъй че работещите хора да са по-добре. Продуктивна среща с Мартин Люис през днешния ден, с цел да обсъдим нашите проекти. "

Потребителят на X, прочут преди като Twitter, отговори: „ Защо приказваш с Мартин Евреин? " Мартин показа коментара на страницата си и написа: „ Чувствам се много зле, като прочетох това “, преди да добави: „ Разбира се, рапортувах за това, само че се колебая, че Twitter ще направи нещо. “

По-късно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР