Бившият капитан на българския национален отбор по волейбол Владимир Николов

...
Бившият капитан на българския национален отбор по волейбол Владимир Николов
Коментари Харесай

Владимир Николов за допинг пробата: Аз не знам какво е това вещество

Бившият капитан на българския народен тим по волейбол Владимир Николов разкри пред БНР, че е комплициран от това, че е дал позитивна допилна проба за допинг. Тестът е бил изработен на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година и А-пробата е негативна. Осем години по-късно излиза наяве след Б-пробата му, че в организма му са открити неразрешени вещества.

„ И аз нямам пояснение. Почти не съм чувал за случай на отворена А-проба, която да е отрицателна и отворена Б-проба, която да е положителна. Това е моят случай. Не знам по какъв начин. Нямам никакво пояснение. Това е истината. Разбирам да се бях кандидатирал за кмет, само че последно като ревизирах не съм. Или да се бях кандидатирал за някаква изборна позиция. Няма компроментиращ детайл ", разяснява той.

" Най-вероятно това вещество няма да помогне на волейбола. Колко случая има изобщо на допинг във волейбола? Ситуацията е доста странна. Защото тестът, която се прави на Олимпиадата е отрицателна. И внезапно 2020 година към този момент е положителна. Аз не знам какво е това вещество. Не знам каква му е функционалността, само че го има в тестът. До 2020 година не съм знаел, че имам нещо в кръвта ", добави някогашният национал.

" Не съм отчаян, комплициран съм. Става нещо, за което не знаеш от кое място ти идва. За мен не следва нищо. Единственото неприятно е, че нямам пояснение по какъв начин и за какво. Което не е малко “, сподели Николов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР