Бившият играч на Левски, Емил Ангелов - Бабангида, е на

...
Бившият играч на Левски, Емил Ангелов - Бабангида, е на
Коментари Харесай

Бабангида: Футболистите срамят синята фланелка!

Бившият състезател на Левски, Емил Ангелов - Бабангида, е на мнение, че и футболистите имат виновност за това състояние на " Герена ". Той счита, че те са длъжни да реагират и да покажат друго лице в идното домакинство на Черно море след празниците.

" Всичко се видя на терена. Добър мач за ЦСКА и не толкоз добър за Левски. В последна сметка и това го има. Нещата се повтарят, както отпреди 2 седмици. Интересното е друго. Ако загубиш от ЦСКА в първа среща, то имаш и втора, в която да поправиш грешката си. И би трябвало да дадеш най-много от себе си, с цел да спечелиш, само че нещата бяха още по-зле. Не постоянно можеш да биеш, само че положението на Левски сега не е положително. И душевен, и физически. Отливът на публиката е заради доста аргументи. Има разделяне в публиката, което е извънредно грозно за един огромен клуб като Левски.

Публиката едва ли е отговорна за държанието на футболистите, които не дават всичко от себе си, а и излагат фланелката на клуба във втори мач против ЦСКА. Каквото би трябвало да направи публиката - прави го! Феновете изтърпяха огромният позор. Стискаха зъби и не предадоха Левски до края. Всичко беше в краката на футболистите и те можеха да трансформират всичко ", стартира Бабангида пред " Мач Телеграф ".

" Шансовете за Европа си зависят напълно от Левски, в случай че бият всички мачове до дъно, мисля, че биха се справили. Ако покажат сърце и душа на терена за синята фланелка и за публиката, може да се оправят. Моето мнение е, че би трябвало да се промени нещо в самите футболисти. Треньорът пък би трябвало да се замисли дали въобще вярно е работил с тях, дали ги е подготвил добре за тези дербита. Не виждам предпочитание у тях. Те би трябвало да си покажат качествата в идващия мач и да защитят и емблемата, и концепцията Левски, в случай че към този момент на са се предали и не са за този клуб. Сега е моментът да покажат, че в действителност са почтени за тези почитатели, които са ги подкрепяли и в положително и неприятно и постоянно са им пляскали. Ще бъде извънреден провал за футболистите, в случай че не покажат това. Черно море е окомплектован тим, доста добре се пази и се възползва от всичките си благоприятни условия. И против Локо Пд беше по този начин.

Добре спретнат отбор са и ще е доста сложен мач, само че нищо не е отписано. Момчетата в Левски имат самостоятелни качества и могат да се опълчват освен на Черно море, а на всички в България. Преди година, две се виждаше всичко това. Не виждам за какво тим, който победи Лудогорец, да не може да се оправи. Естествено, без някои съществени футболисти като Уелтън, Роналдо и Краев. Но те не вършат цялостен тим ", приключи Ангелов.
 Генчев: На драго сърце бих станал треньор на Левски!
Генчев: На драго сърце бих станал треньор на Левски!

" Това е най-обичаният тим в България "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР