Бившият играч на Кливланд Кавалиърс Джамарио Муун си спомни за

...
Бившият играч на Кливланд Кавалиърс Джамарио Муун си спомни за
Коментари Харесай

Бивш играч на Кливланд: Напускането на ЛеБрон през 2010-а бе като изневяра


Бившият състезател на Кливланд Кавалиърс Джамарио Муун си спомни за “Решението” на ЛеБрон Джеймс през 2010-а, когато тогавашната звезда на “кавалерите” напусна в посока Маями Хийт. Бившият съотборник на актуалната звезда на ЛА Лейкърс разяснява в подкаста на Брандън Робинсън, че почитателите са били толкоз разочаровани, че даже съпостави огорчението им с невярност от страна на Джеймс.

“Беше като едно дълго погребение… Напълно сериозно… Не можех да допускам. Колкото до почитателите, те бяха засегнати. Сякаш ЛеБрон беше женен за тях и най-после той им изневери или нещо подобно”, разяснява събитията отпреди десетилетие Муун.

203-сантиметровият някогашен баскетболист въпреки всичко добави, че е бил благополучен да види по какъв начин Брон носи купа на родния си град шест години по-късно. “Човече, толкоз съм благополучен, че той се завърна и сграбчи тази купа за почитателите. ЛеБрон в никакъв случай не е напускал Акрън и покрайнините. Той употребява времето си в Маями за нещо като колежански години. Когато той напусна колежа, се прибра вкъщи. Получи обучение, прибра се у дома и завоюва купа за Кливланд. Така виждам аз на този факт”, сподели Муун.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР