Бившият главен изпълнителен директор на Abercrombie & Fitch и неговият

...
Бившият главен изпълнителен директор на Abercrombie & Fitch и неговият
Коментари Харесай

ВВС: Изпълнителен директор на модна марка е обвинен в сексуална експлоатация над мъже

Бившият основен изпълнителен шеф на Abercrombie & Fitch и неговият английски сътрудник са упрекнати в употреба на мъже, наети за секс събития, които са проведени по целия свят.

Разследване на Военновъздушни сили е открило, че проведена мрежа е употребила медиатор, с цел да откри млади мъже за събитията с Майк Джефрис и Матю Смит.

Осем души са разказали пред Военновъздушни сили, че са участвали на тези събития, като някои от тях настояват, че са били експлоатирани или измъчвани.

Но медиаторът на двойката е отрекъл да е направил каквото и да е нарушаване и е декларирал, че мъжете са отишли на тези събития " с необятно отворени очи ".

От компанията Abercrombie & Fitch (A&F), която има и марката Hollister са коментирали, че са " ужасени и отвратени " от хипотетичното държание на бишвия изпълнителен шеф.

Двама някогашни американски прокурори, които без значение са прегледали документите и свидетелските показания, открити от английската медия, са призовали за следствие, с цел да се дефинира дали могат да бъдат повдигнати обвинявания за трафик на хора за полова употреба. Според американското законодателство трафикът на хора за полова употреба включва принуждаване на пълнолетно лице да пътува до различен щат или страна, с цел да прави секс против възнаграждение, като се употребява мощ, машинация или насила.

За две десетилетия от 90-те години на предишния век Майк Джефрис трансформира A&F от несполучлив производител на облекло в мултимилиарден търговец в едина от най-успешните марки за ежедневно облекло.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР