Бившият германски национал Кевин Курани има желание да помага на

...
Бившият германски национал Кевин Курани има желание да помага на
Коментари Харесай

Бивш германски национал ще помага на Памана за Световното

Бившият немски национал Кевин Курани има предпочитание да оказва помощ на дебютанта на Световни шампионати Панама по време на присъединяване в Русия.

"Може би има такава опция. Бих желал да оказа помощ на тима като консултант или в друга функционалност ", съобщи нападателят.

Причината за това предпочитание на Курани е фактът, че неговата майка е панамка, а самият той е живял две години в карибската страна. Бащата на Курани е маджарин, той е роден в Рио де Жанейро и с изключение на немски, има още бразилски и панамски паспорт.

Той познава множеството национали доста добре и е другар с тях, "защото всяка година играя футбол в Панама и по този начин оказвам помощ на моя младежки тим. "

Фактът, че Панама се класира за първи път на Мондиал, е "мечта " за някогашния ас на Щутгарт и Шалке. "Има момчета в Панама на моя възраст, които от години се борят да вземат участие на Световно. Сега, в края на техните кариери, те го реализирана ", изясни 35-годишният футболист. "Презиентът разгласи народен празник. Сега може да си визиите какво значи присъединяване за страната. "

Бившият немски национал към този момент завърши кариерата си и работи като футболен сътрудник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР