Бившият гард на Дюк Грейсън Алън, който често влизаше в

...
Бившият гард на Дюк Грейсън Алън, който често влизаше в
Коментари Харесай

Колежански злодей си показа рогата и в НБА

Бившият гард на Дюк Грейсън Алън, който постоянно влизаше в центъра на вниманието по време на колежанската си кариера, най-много поради мръсната си игра, не губи доста време и сподели нрава си и на идващото равнище. 22-годишният баскетболист на няколко пъти спъваше противникови играчи по време на престоя си в влиятелния университет, а в този момент влезе в спречкване с съперник в едвам втория си мач от Лятната лига на НБА.

По време на срещата сред Юта и Атланта, известният с провокаторския си манталитет Алън пазеше друга колежанска звезда, в лицето на Трей Йънг. При една от обстановките, в които Йънг бе в нахлуване, алън безусловно заключи противника си с ръка през рамото, след което двамата се сдърпаха и трябваше да бъдат разтървани от противници и съдии.

В последна сметка отборът на Алън - Джаз, завоюва с 92:87, а той приключи с 9 точки, 8 асистенции и 6 битки. Йънг пък не бе измежду най-стабилно представилите се състезатели на Хоукс и вкара 10 точки при пукотевица 3/16 от игра (1/8 от тройката).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР