Бившият футболист на Реал Мадрид, Рома и Виляреал – Сисиньо,

...
Бившият футболист на Реал Мадрид, Рома и Виляреал – Сисиньо,
Коментари Харесай

Бивш играч на Реал: Ходех пиян на тренировки, черпеха ме много

Бившият футболист на Реал Мадрид, Рома и Виляреал – Сисиньо, бе един от тези футболисти, които минаха през редиците на „ Кралския клуб “ по време на ерата „ Галактикос “, само че не съумя да оставят ослепителен отпечатък след себе си.

Бразилецът направи шокиращо разобличаване, като призна, че е ходил пийнал на някои от тренировките на „ лос меренгес “.

„ Ходил съм доста пъти пийнал на подготовка на Реал Мадрид. Пих доста кафе, с цел да се отърва от дъха. Пръсках се и доста с парфюм. За мен беше доста елементарно да се напия. Нямах потребност да давам пари за алкохол. Хората на драго сърце ме черпеха “, съобщи Сисиньо пред „ EPTV “.

Cicinho diz que já foi treinar bêbado no Real Madrid: "Café para tirar o bafo e banho de perfume "

Ex-lateral do São Paulo e da Seleção também conta que família entrou com pedido de interdição diante dos problemas com a bebida "
— ge (@geglobo)
„ Алкохолът те заобикаля с хора, които харесват този метод на живот. Когато помислиш върху всичко това, осъзнаваш, че не е вярно. Имам наследник на 15 години и не преставам да му се оправдавам. Тогава той беше на две и не разбираше, само че на мен ми е останало в главата “, сподели още някогашният национал на Бразилия.

Сисиньо дебаркира в Мадрид през 2006-та година и се причисли към сънародниците си Роналдо, Робиньо, Жулио Баптища и Роберто Карлош.

Той съумя да стане първенец в Ла Лига с „ Кралския клуб “, само че си потегли от „ Сантяго Бернабеу “ след едвам сезон и половина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР