Бившият футболист на Лудогорец Михаил Александров изрази мнение, че “орлите”

...
Бившият футболист на Лудогорец Михаил Александров изрази мнение, че “орлите”
Коментари Харесай

Мишо Александров: Лудогорец е готов за сблъсъците с Милан, мина времето ми за голям трансфер

Бившият футболист на Лудогорец Михаил Александров изрази мнение, че “орлите” са подготвени за идните здрави конфликти с италианския гранд Милан. Юношата на ЦСКА, който сега пази цветовете на съветския Арсенал (Тула), се изправи против разградчани по-рано през днешния ден в контролна среща, извоювана от българския тим с 1:0.

“Важно беше да се получи стойностна инспекция. Радвам се, че стана по този начин. През първото полувреме имаше малко по-остра игра. Лудогорец е подготвен за мачовете с Милан и всичко, което го чака. Става дума за сериозен европейски гранд, само че имам вяра, че някогашният ми клуб ще откри правилния път в сблъсъка”, показа след инспекцията Александров.

“Когато преди години играехме с европейските грандове, излизахме с настройката да се надиграваме. Да побеждаваме. Така ще бъде и в този момент. Страх няма, по-скоро напрежение”, добави още националът на България и призна, че даже и да се стигне до негов трансфер, желанието му е да остане в Русия: “Мина времето ми за огромен трансфер. Сега за мен по-важни са изискванията, които ми се оферират.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР