Бившият футболист на "Лудогорец" Джоди Лукоки изненадващо почина на 29-годишна

...
Бившият футболист на "Лудогорец" Джоди Лукоки изненадващо почина на 29-годишна
Коментари Харесай

На 29 години внезапно почина бившият футболист на Лудогорец Джоди Лукоки

Бившият футболист на "Лудогорец " Джоди Лукоки изненадващо умря на 29-годишна възраст. Новината беше оповестена от един от някогашните клубове на фланговия футболист - "Цволе ". Именно от там той беше притеглен в Разград, съобщи БГНЕС.

За момента няма информация каква е повода за гибелта му.

Конгоанецът игра в Лудогорец сред 2015 и 2020 година. Шампионите изрекоха съболезнования на фамилията и околните му.

"Почивай в мир, Джоди! Лудогорец скърби със фамилията и околните на Лукоки за кончината му.

ПФК Лудогорец изрича своите съболезнования на роднините и околните на Джоди Лукоки, който умря на 29-годишна възраст. Нидерландският нападател игра 5 години за "орлите ", като стана четири пъти първенец на България, записвайки 157 мача с 30 гола във всички шампионати. През 2020 година Лукоки мина в турския Малатияспор, а за последно носи екипа на Твенте. Бил е още част от Аякс, Камбюр и Цволе.

Почивай в мир, Джоди!, пишат на "орлите ".

Лукоки получи тежка травма на коляното при започване на сезона. През февруари беше освободен от Твенте. Той разгласява няколко фотоси от възобновяване си в обществените мрежи. Последният му пост преди седмица гласеше: „ Упоритата работа се отплаща “. се възстановяваше от травма на кръстна връзка на коляното.

На интернационално равнище Лукоки има мачове за юношеските национални обединения на Нидерландия, а също така е записал и 3 срещи за представителния отбор на ДР Конго.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР