Бившият футболист на Левски и българския национален отбор по футбол

...
Бившият футболист на Левски и българския национален отбор по футбол
Коментари Харесай

Илиан Стоянов оттегли кандидатурата си за президент на БФС

Бившият футболист на Левски и българския народен тим по футбол Илиан Стоянов отдръпна кандидатурата си за президент на Българския футболен съюз (БФС).

Сред причините му за решението е невъзможността да напусне Япония, където живее.

" Приятели, през днешния ден беше крайният период за подаване на документи за кандидатурите за президент на БФС. Преди Нова година анонсирах, че ще вземам участие в тази борба, само че заради неспособност да напусна Япония, обвързвана с особености в локалното законодателство, се отхвърлих от това си желание. Синът ми учи и тренира тук и като негов родител би трябвало да съм до него до навършване на неговото пълноправие ", написа той в профила си в обществената мрежа Facebook.

Според него Стилиян Петров е верният човек, който да оглави ръководството на футболната централа.

" Пожелавам триумф на екипа на Стилян Петров. Зная че той не е лице на този екип, само че той беше моят избор, тъй като е обединителна фигура и човек с огромно сърце. Искрено имам вяра, че след 15-и март ще стартира действителна смяна в българския футбол! Поздрави и триумфи ", добави той.

За президентския пост в БФС ще се борят Димитър Бербатов, Георги Иванов, Георги Градев, Михаил Касабов, Манол Иванов и Петьо Костадинов и Георги Захариев. Конгресът на БФС ще се организира на 15 март.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР