Бившият футболист на Левски - Бисер Иванов с колоритният прякор

...
Бившият футболист на Левски - Бисер Иванов с колоритният прякор
Коментари Харесай

Историята на Бисер Иванов-Легендата в Левски

Бившият футболист на Левски - Бисер Иванов с колоритният прякор Легендата, има особено място в историята на клуба. Той става национал с едвам пет мача в " А " група със " синята " фланелка.  В предаването " Преди кръга " по DIEMA SPORT Бисер Иванов си напомни най-хубавите моменти от дербитата с негово присъединяване и даде прогноза за идния конфликт сред ЦСКА и Левски.

" Прякорът ми Легендата потегли от Христо Стоичков. Много скоро след прехвърлянето ми в Левски, ме взеха в националния тим и Стоичков сподели: " Ти си по-голяма легенда от мен щом с пет мача в " А " група към този момент си национал ". Съотборниците ни го чуха и от там потегли този прякор Легендата ", спомня си Иванов, който минава в Левски на 26 години непосредствено от аматьорския футбол. 

50-годишният някогашен футболист на Левски е взел участие в 12 дербита с ЦСКА и в половината от тях е излизал победител.
 
" Тези мачове постоянно са били по-особени, тъй като напрежението е голямо. Много са значими първите 10-15 минути - по какъв начин ще тръгне дуела, какви ще са отиграванията и така нататък В треньорския блъсък решаващи са логиката на психиката, надъхването, воденето на мача. 

Най-любимо ми е дербито от пролетта на 2000 година, когато ги бихме с кървавия гол на Гонзо в последната минута. Аз си означих автогол, който за наш шанс не бе зачетен. 

Този сезон и двата тима играят добър футбол, само че това не е гаранция за представление. На трибуните сигурно ще е по-интересно.

В някои мачове от началото на сезона Левски не заслужаваше да загуби - от ЦСКА 1948 и Лудогорец. Липсва нещо доста малко на тима, само че не е шанс, друго е. Сега прогнозата ми е 2:0 за Левски ", изясни Бисер Иванов.

Какво още сподели Легендата - гледайте в прикаченото видео
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР