Бившият френски футболист Тиери Анри е готов да стане селекционер

...
Бившият френски футболист Тиери Анри е готов да стане селекционер
Коментари Харесай

Тиери Анри поема националния отбор на САЩ?

Бившият френски футболист Тиери Анри е подготвен да стане селекционер на националния тим на Съединени американски щати по футбол. Това съобщи самият той в стратегия на американската телевизия CBS, отдадена на Шампионската лига.

Доскоро Анри бе помощник на Роберто Мартинес в националния тим на Белгия, само че напусна поста с напускането на испанския експерт. Той е водил тима на Монако през сезон 2018-19, както и Монраел през 2020 година.

" Да бъде номер 2 не е нещо, което ми харесва. Голямо почитание към Роберто Мартинес, той ми даде опция, когато никой различен не го направи, само че желая да имам нов късмет ", споделя някогашният нападател на Арсенал и Барселона.

Съединени американски щати, който е един от трите домакини на идващото Световно състезание през 2026 година търси заместител на напусналия селекционер Грег Берхалтер, чийто контракт изтече. " Дали познавам футболистите? Да, познавам ги. Дали познавам шампионата? Да, познавам го ", сподели Тиери Анри, който е играл също и в Ред Бул от Ню Йорк.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР