Бившият директор на Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) Джон

...
Бившият директор на Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) Джон
Коментари Харесай

Джон Бренън пише мемоари

Бившият шеф на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати (ЦРУ) Джон Бренън работи върху записките си. Те ще бъде оповестени от Celadon Books, част от издателство Macmillan Publishers, разкри АП.

" В продължение на доста години Джон Бренън е бил очевидец и взел участие в основни събития от актуалната американска история, в това число такива като войната в Персийския залив, терористичните офанзиви от 11 септември 2001 година, Арабската пролет, лова на Бин Ладен и опитите на Русия да подкопае националната сигурност Съединени американски щати ", - сподели президентът на издателството Джейми Рааб. Според него записките ще бъдат оповестени през 2020 година

Бренън управлява Централно разузнавателно управление на САЩ от 2013 година до 2017 година и преди този момент е бил консултант на 44-ия президент на Съединени американски щати Барак Обама за битка с тероризма. Бренън подаде оставка на 20 януари 2017 година в деня на встъпването в служба на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Оттогава насам те неведнъж се подлагат на критика взаимно.

По-специално Тръмп назовава Бренън най-лошия шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР