Бившият бранител на ЦСКА - Борис Секулич, изрази увереност, че

...
Бившият бранител на ЦСКА - Борис Секулич, изрази увереност, че
Коментари Харесай

Бивш бранител на ЦСКА: Илич е млад треньор, но вече загатна за потенциала си

Бившият защитник на ЦСКА - Борис Секулич, изрази убеденост, че новият ментор на " алените " Саша Илич ще покаже треньорския си капацитет и ще помогне на клуба. Сръбският бранител, който има второ поданство и е национал на Словакия, дойде на " Армията " през лятото на 2018-а, само че не съумя да блесне с представянето си и през февруари 2019-а напусна тима. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Мач Телеграф ":
 От ЦСКА: Жорди Кайседо ще бъде продаден
От ЦСКА: Жорди Кайседо ще бъде продаден

Той беше безапелационен, че няма интерес да продължи кариерата си при нас, оповестяват " алените "

" Не съм играл против него, като младеж бях в по-нискоразредни отбори, а действително професионалната ми кариера стартира в Словакия на 19 години. При все че не съм почитател на Партизан, знам какво значи Саша Илич за този клуб. Мисля си, че и всеки последовател на Цървена звезда също го почита, което би трябвало да ви приказва задоволително за него.

Все още е млад треньор, само че към този момент загатна за капацитета си в Чукарички, който издигна до третия по мощ клуб в Сърбия. Със сигурност в София ще е друго, тъй като Чукарички няма чак толкоз почитатели колкото ЦСКА, само че той е привикнал с напрежението, тъй като толкоз години е играл за " гробарите ", а и е рекордьор по мачове за тях. Трудно ми е да кажа дали ще има триумф, само че нека да се получи ".
 Голямото
Голямото " армейско " сърце Чичо Граф на 70! Честит празник!

Той е откърмен е с " армейската " концепция откогато се помни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР