Бившият ас на ЦСКА Петър Витанов - Патрик заяви пред

...
Бившият ас на ЦСКА Петър Витанов - Патрик заяви пред
Коментари Харесай

Петър Витанов - Патрик: ЦСКА ще има страхотен стадион, само да не се появи зелената жаба

Бившият ас на ЦСКА Петър Витанов - Патрик съобщи пред Sportal.bg , че е уверен, че до две години " алените " ще имат нов и съвременен стадион.

" Напълно съм оптимист за новия стадион. Познавам Гриша Ганчев. Страхотно упорит човек, цесекар. Доказал е, че когато си сложи една цел, я реализира. Всички знаем през какви премеждия се мина с този стадион, какви спънки бяха създавани в годините. Може би единствено на Локомотив (София) стадионът се строи повече време - там бяха нужни 30-40 години. ЦСКА дълги години не можеше да вземе позволение даже. Смятам, че ЦСКА ще има едно ужасно оборудване. 
4  Проект за стадион
Мястото на ЦСКА е там - на " Армията ", а не някъде другаде. Доколкото разбрах, имало е предложение да се преместим на друго място, с различен потенциал, не - мястото е там. На " Армията " са реализирани най-големите триумфи на ЦСКА. Смятам, че до две години ще имаме ужасно оборудване. Убеден съм. Ако не се появят някакви други спънки - някой бранител на околната среда, зелената жаба или нещо друго. В България всичко е допустимо ", сподели Петър Витанов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР