Бившия председател на Бюджетната комисия в парламента и депутат от

...
Бившия председател на Бюджетната комисия в парламента и депутат от
Коментари Харесай

Менда Стоянова на разпит: Божков никога не е казвал, че е давал пари на мен |

Бившия ръководител на Бюджетната комисия в Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Менда Стоянова се яви тази заран стартира разпит в Групово дело „ Национална полиция ”.

По следствието на кюлчетата и пачките в чекмеджето на някогашния министър председател Бойко Борисов към този момент беше разпитан и финансовият министър в две държавни управления на ГЕРБ Владислав Горанов.

На влизане Менда Стоянова уточни, че не знае защо тъкмо е извикана. Била призована от дълго време, само че била болна от COVID-19.

„ Поводът е Божков (б. ред. - предприемачът Васил Божков), несъмнено. Така мисля. Предполагам, че е от сигнала на БОЕЦ, които ме цитират ”, каза тя.

И посочи:

„ Божков в никакъв случай не е казвал, че е давал пари на мен ”.

Миналата година Стоянова заяви, че напуща политиката, тъй като ГЕРБ има потребност от младежи. Изявлението пристигна, откакто избягалият в Дубай Васил Божков упрекна нея, финансовия министър Владислав Горанов и Бойко Борисов, че години наред е бил изнудван и е платил 67 милиона лв. рекет, с цел да работи лотарийния му бизнес.

Сигналът на БОЕЦ прави логическа връзка сред изказванията на избягалия в Дубай мултимилионер и появилите се фотоси с кюлчета и пачки в чекмеджето на спалнята му в резиденцията му в столичния квартал Бояна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР