Бивши служители на МакДоналдс разкриха поредната тайна на веригата за

...
Бивши служители на МакДоналдс разкриха поредната тайна на веригата за
Коментари Харесай

Бивши служители на МакДоналдс разкриха какво в никакъв случай не трябва да поръчвате

Бивши чиновници на МакДоналдс разкриха следващата загадка на веригата за бързо хранене на уеб страницата Reddit. По техни думи един от бургерите на практика в никакъв случай не е свеж поради слабата му известност. Според тях сандвичът " Филе-о-фиш " в никакъв случай не може да бъде поръчан свеж. В множеството случаи той стои на затопляне няколко часа и чака някой фен на рибата, който да се реши да го поръча.

" Единствения миг, когато можете да се доверите на " Филе-о-фиш " - това е 10 часа сутринта. По това време се превключва на на ден меню и по тази причина тогава всичката храна е свежа ", споделят те.

Има и клиенти, които обаче се застъпиха за въпросния рибен бургер. Те означиха, че не отиват в ресторант за здравословно хранене, по тази причина и като цяло им е безразлично какъв брой време бургерът е прокиснал на рафта.

" Аз считам, че подписвам контракт с МакДоналдс, когато поръчвам " Филе-о-фиш " (а аз постоянно го върша, това ми е обичаното нещо от менюто). Ако желаете да ми продадете квадратно парче риба, което е еднообразно в Денвър или в южна Франция, не мисля, че по някакъв метод ще е по-прясна, " написа един от тях.

Впрочем един от някогашните служащи във веригата предложи елементарен метод да се получи по-свеж сандвич когато и да е на денонощието.

" Просто кажете, че желаете да ви подготвят " Филе-о-фиш " по поръчка. Това ще отнеме към пет минути, само че си коства. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР