Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеБивши и настоящи студенти

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеБивши и настоящи студенти
Коментари Харесай

Завърши кампания във Варна по повод Международния ден за съпричастност към засегнатите от СПИН

Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Бивши и сегашни студенти от
ТУ - Варна:виж още Бивши и сегашни студенти от
МУ " Проф.д-р Параскев Стоянов ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Кампанията във връзка Международния ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН, проведена от дирекция " Превенции “ към Община Варна, завърши.

В рамките на две седмици 42 доброволци от Градския предпазен клуб към дирекция " Превенции “ в съдействие със студентските препоръки предоставиха превантивна информация на повече от 1000 студенти и на жители.

157 младежи бяха съветвани от сътрудници на съдружие " Съучастие “ и се изследваха гратис и анонимно за ХИВ в 4 мобилни пункта. Дейностите бяха осъществени в партньорство с Асоциацията на студентите по медицина, студентските препоръки на Медицинския университет, Техническия университет, Икономическия университет и съдружие " Съучастие “.

Основната цел на самодейността е понижаване на дискриминирането към хората, живеещи с ХИВ/СПИН, повишение на чувствителността към проблемите им, както и ангажиране на бъдещите медицински и други експерти в битката против СПИН.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР