Бившата №1 в женския тенис Мария Шарапова пише само добри

...
Бившата №1 в женския тенис Мария Шарапова пише само добри
Коментари Харесай

Шарапова: Григор може да прави страхотни неща с тялото си

Бившата №1 в женския тенис Мария Шарапова написа единствено положителни думи за Григор Димитров в автобиографията си. Чаканата с огромен интерес книга е озаглавена " Неудържима. Моят живот до момента ". Рускинята сподели корицата на изданието в обществената мрежа, а към този момент се появиха и някои извадки.

Шарапова не е пропуснала да напише и за някогашния си Григор Димитров. Звездната двойка беше дружно няколко години, само че връзката им се разпадна, като и двамата резервираха поверителност по отношение на аргументите. Рускинята и българинът постоянно са показали положителни усеща един към различен.



" Григор има толкоз доста капацитет, може да прави страхотни неща с тялото си. Това е подарък, само че и проклинание. Защото той не просто желае да завоюва, желае да го направи по хубав метод. Ако прави нещо, желае да е съвършено, или изобщо не го прави ", написа Шарапова за Григор.

" При него е " или ще е незабравимо, или изобщо не би трябвало да го има ". Може би тъкмо по тази причина към момента не може да разкрие изцяло големия си капацитет ", прибавя рускинята за някогашния си в своята автобиография.

" Монитор "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР