Бившата звезда от НБА Шон Кемп пледира, че е невинен

...
Бившата звезда от НБА Шон Кемп пледира, че е невинен
Коментари Харесай

Шон Кемп пледира, че е невинен по обвинението в нападение

Бившата звезда от НБА Шон Кемп пледира, че е почтен по обвиняването в нахлуване след пукотевица на паркинг през март поради откраднат мобилен телефон. Кемп беше освободен без гаранция след съвещанието във Върховния съд на окръг Пиърс в щата Вашингтон. Той беше задържан след стрелбата на паркинг пред мол на 8 март и освободен на идващия ден в очакване на по-нататъшно следствие. 

При случая няма ранени, а юристите на Кемп настояват, че той е отвърнал на стрелбата при самоотбрана, откакто се е опитал да си върне мобилен телефон, откраднат от него по-рано същия ден. 
 Арестуваха Шон Кемп по обвиняване в пукотевица Арестуваха Шон Кемп по обвиняване в пукотевица
В мнението на полицията се показва, че някои от изказванията на Шон Кемп не са доказани от видеозаписите от камери за наблюдаване и че единствено 13 минути преди да дойде в мола, той е изпратил текстово известие, в което се заканва. 

Кемп споделил на полицията, че откакто по него е стреляно, той се е върнал в личния си автомобил, паркиран малко по-далеч, с цел да вземе личния си револвер. Но видео демонстрира, че той е въоръжен, когато се доближава до паркирания автомобил, до който е наблюдавал телефона си. 
 Стреляли по Шон Кемп, той е почтен Стреляли по Шон Кемп, той е почтен
В изказването се споделя, че Кемп е стрелял три пъти в колата и по-късно е хвърлил револвера си в шубраци. Шофьорът наподобява заобикаля един от изстрелите и в последна сметка потегля.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР