Бившата звезда на Левски Александър Александров-Кривия бе един от гостите,

...
Бившата звезда на Левски Александър Александров-Кривия бе един от гостите,
Коментари Харесай

Кривия: Феновете няма да са доволни от второто място на Левски, трябва рестарт на българския футбол

Бившата звезда на Левски Александър Александров-Кривия бе един от гостите, които почетоха детския шампионат в Панагюрище “проф. Лъчезар Цоцорков”.

“По наше време такова нещо нямаше. Сега има доста такива шампионати, което е хубаво. Да срещнеш разнообразни тимове от разнообразни страни. Децата би трябвало да се забавляват. Треньорите, които се занимават с футбол, би трябвало да създадат по този начин, че децата да заобичат футбола.

Най-важно за един тим е да има база и терени, където да тренира.

Дано да сме им повлияли позитивно. Навремето, когато аз се срещах с огромните футболисти, беше необикновено. Дано и дребните деца да са изпитали това наслаждение. Добра самодейност, добър турнир”, сподели Александров, след което разяснява и развиването на родното състезание.

“За поредна година Лудогорец е едни гърди пред останалите. Много добре знаете, че Левски постоянно е играл за първенец. Така че и второ място да е, последователите няма да бъдат удовлетворени. Като свърши шампионата ще забележим кой къде е. След извоюваната купа Локомотив още е на гребена на вълната. Играе добър, нападателен футбол. Играе като тим, само че не знам какъв брой ще им стигнат силите”, съобщи Кривия.

“Нямам тази компетентност да разясня събитията във футболния съюз, само че едно е несъмнено - би трябвало да има някакъв рестарт на българския футбол. Кой ще го рестартира, не е ясно”, добави Александров във връзка последните събития към БФС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР