Бившата шефка на парламента Цецка Цачева се оставила в ръцете

...
Бившата шефка на парламента Цецка Цачева се оставила в ръцете
Коментари Харесай

Цецка Цачева стана клиент на доктор Енчев

Бившата шефка на Народното събрание Цецка Цачева се оставила в ръцете на доктор Енчев за поредност разкрасителни процедури, описват другари на юристката, разбра HotArena .

Пластичният хирург ремонтирал физиономията й , опънал чертите й и върху лицето й към този момент нямало бръчки, петна, сенки и така нататък

Източниците ни напомнят, че още през 2016 година Цецка Цачева внезапно промени външния си тип – втали се, като смъкна 12 кила, спря да яде самун и мина на сушени плодове , загърби плевенската си модистка, в чийто ръце се беше оставила години наред, леко освежи цвета на косите си и осъвремени прическата си.

Сегашните напъни за разхубавяване при доктор Енчев пък се дължели на нова прочувствена тръпка в живота на някогашната парламентаристка. Върху крилете на любовта тя се решила и на покупката на новия си апартамент в ж.к. „ Изгрев ” , в който много необичайно влага не със брачна половинка си, който е на скъпо платена позиция в РВД, а със сестра си. Този апартамент обаче постави линия на политическата й кариера и откакто се разчу за придобивката, през март т.г. тя подаде оставка, а Бойко Борисов незабавно я одобри.  

Цецка Цачева купи апартамент от нашумялата компания „ Артекс ” през юли 2018 година Жилището, дружно с гаража и таванското помещение е общо 233 квадратни метра. Цената на всичко това е единствено 138 хиляди евро, т.е. малко над 590 евро за квадрат. Цените за „ простосмъртни ” купувачи в скъпия столичен регион са 3-4 пъти по-високи.

След като напусна огромната политика, Цачева се раздели и със служебния си апартамент в дипломатическия блока на столичната ул. „ Жолио Кюри ” . Там тя обитаваше 180 квадрата. Като началник на Народното събрание преди време можеше да се засели в резиденция Бояна, само че избра постройката против митичния ресторант „ Монтерей ”.

За да се нанесе в този изящен апартамент, Цачева води люта борба, до момента в който изгони някогашната му обитателка – позабравената към този момент Антония Първанова . Тя пък беше  задържала ключовете много време, откакто към този момент не беше депутатка. Преди да се засели в импозантната постройка, Цачева живееше в „ Лозенец ”, като там издръжката й струваше по 1500 лв. на месец – 750 лв. за наем и още толкоз за помещението на партера, в което дежуреше защитата от НСО . В същия блок тогава нейна съседка беше другата високопоставена парламентарна персона – Искра Фидосова. Монтанската нотариуска обаче обитаваше личен апартамент, предават от Уикенд .    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР