Бившата порно актриса Джесика Стоядинович, известна под псевдонима Стоя (Stoya),

...
Бившата порно актриса Джесика Стоядинович, известна под псевдонима Стоя (Stoya),
Коментари Харесай

Порно актриса дава акъл на 46-г. жена, преспала с много мъже

Бившата порно актриса Джесика Стоядинович, известна под псевдонима Стоя (Stoya), даде съвет пред Slate на жена, която била сурово наказана при първата си среща с нов мъж, за огромния брой сътрудници в предишното.

46-годишната жена, която не посочва името си, съобщи, че новият ѝ прочут ѝ признал зависимостта си към опиати и алкохол, което му пречело да стартира връзка. Опитвайки се да поддържа събеседника си, тя споделила, че има съмнителни елементи в биографията си - случвало се да прибягва до безразборни полови контакти. „ В отговор той побесня, изиска да назова точния брой на половите ми сътрудници. След това прекъсна срещата и ме изведе от бара. После ми изпрати известие, че не желае да се среща с такива дами “, написа авторката на писмото, питайки по какъв начин да подходи към историята на предишното си в бъдеще.

Стоя декларира, че сходни самопризнания би трябвало да се репетират, като авансово се мисли каква реакция може да последва. „ Представете си диапазона от реакции: може ли той просто да свие плещи или, като част от флирт или полова игра, ще изиска подробни разкази? Решете какво е моногамията за вас в този момент. Искате ли връзка, в която можете да говорите намерено за актуалните си мечти и минали завършения, само че да останете моногамни? Или желаете да разкажете всичко един път и в никакъв случай повече да не го помните? – пита порнозвездата засрамената жена.

Стоя отбелязва, че самата тя на срещи деликатно подхожда към описанието на личното си минало в порнобизнеса - първо споделя, че води секс графа, и едвам по-късно изяснява какво е довело до това. „ Опитвам се да не укривам нищо, тъй че и двамата да могат да решат реакциите, преди да се привържат прекалено много един към различен. Трябва да оцените личните си цели и потребности във връзката, уязвимостите и какъв брой сте подготвени да приемете преценката на някой различен “, заключи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР