Бившата половинка на Кубрат Пулев - Андреа, в последните месеци

...
Бившата половинка на Кубрат Пулев - Андреа, в последните месеци
Коментари Харесай

Андреа отговори на хейтърите като показа прелестите си

Бившата половинка на Кубрат Пулев - Андреа, в последните месеци е обект на много рецензии. В медиите се появиха мнения, че тя е напълняла.
В тази връзка Андреа реши да отговори на всички с разголена фотография от банята, съпроводена от любопитни думи.

“Очевидно съм най-коментираната жена в страната! А аз си мислех, че с цел да не ме не помнят би трябвало да пущам повече песни. Оказа се, че и дребното са Ви задоволителни, с цел да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това несъмнено не го пиша за всички, тъй като има хора удовлетворени от живота си, които не се занимават с нелепости. Благодаря Ви!

Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, с цел да може и медийната група, която се занимава с мен да продължава да ме поставя на корица. Усещам, че нямате самообладание да пусна най-новата ми ария. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме стимулира повече.

Ако се интересувахте и възмущавахте от доста по-належащи проблеми в страната ни колкото се интересувате от едни фотоси, представете си какъв брой по-напред щяхме да бъдем като страна! Благодаря!”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР