Бившата панелистка в На кафе явно се къпе в рога

...
Бившата панелистка в На кафе явно се къпе в рога
Коментари Харесай

Гала ще се изяде от яд: Ето с какво се похвали Ева Веселинов...

Бившата панелистка в " На кафе " очевидно се къпе в рога на изобилието в последно време, а последната вест, обвързвана с нея, несъмнено ще накара някогашната ѝ шефка Гала да позеленее от гняв

Ева Веселинова стартира новата година с ново жилище. Бившата кореспондентка от „ Господари на ефира " се е сдобила с дом, обзаведен по последна мода, доколкото можем да съдим от фотосите и в обществената мрежа. Блондинката от дълго време си мечтаела за подобен, само че чак в този момент желанието ѝ се осъществило.

Ето какво показа майката не близнаци в обществената мрежа:

“Посрещнах 2023 година в нашия дом! Номад съм по душа и в никакъв случай не съм мечтала за личен дом, само че през 2022 година ми се случи! И да ви кажа почтено, хубаво е! Прекарахме празниците вкъщи и се насладихме на уют, топлота и обич!

Без публични тоалети, грим и хора. Живяла съм в няколко разнообразни страни и в десетки градове. Аз съм от хората, които не обичат да се задържат на едно място. Но през миналата година се случи по този начин, че със фамилията ми си свихме гнезденце. Така за първи път усетих какво е да знаеш, че колкото и да пътуваш, има къде и при кого да се прибереш!

Хубаво е да виждам насладата в очите на децата всякога, когато се прибираме вкъщи! Хубаво е да правиш неща, които са за твоята къща. Да декорираш и да се грижиш за личното си улеснение! А най-хубавото е да обикаляш света, само че постоянно да има едно местенце, което си в твоето! Пожелавам ви постоянно да имате къде и при кого да се прибирате! Бъдете здрави и се усмихвайте по-често! "

Откакто роди децата си Борис и Стефания преди близо две години, Ева заряза малкия екран и светския живот, и реши да се посвети на фамилията. След раждането тя изгуби блясъка си и дълго време не успяваше да върне положителната си форма, само че към този момент е почнала да се вталява, тъй като върви на фитнес, написа fakti.bg. Резултатите от тренировките обаче идват постепенно.

Веселинова споделя, че с мъжа ѝ сами гледат близнаците и не разчитат на непозната помощ.

" Не мога да оставя скъпите си съкровища на друга жена и се боря самичка. Не ми е елементарно, само че съм щастлива! Получавам най-голямата премия - любовта на тези дребни и почтени създания, за които съм целия свят ", разказвала е Eва.

След като напусна предаването " На кафе ", тя загърби светлините на прожекторите и в този момент се изявява като инфлуенсър. Веселинова промотира най-вече детски артикули в обществената мрежа, тъй като целият ѝ живот се върти към хлапетата. „ Освен да се грижа за бебчетата, съумявам да се наемам и с разнообразни рекламни акции, само че става постепенно и мъчно. С две с дребни деца не е по никакъв начин елементарно да бъдеш пълностоен човек! ", безапелационна е русокоската.

Ева рядко приказва за бащата на Борис и Стефания. Според осведомени той е почитан служител на реда и не обича да се демонстрира в общественото пространство.Веселинова има вяра, че щастието обича тишината, само че пък тази нейна мистериозност породи какви ли не клюки. В тв средите се шушукаше, че е имала връзка със състоятелен възрастен грък, който я обсипвал със скъпи дарове. Тя обаче отхвърля слуховете и споделя, че не се впечатлява от злостните мнения по неин адрес.

В предишното се говореше още, че е била и с женен продуцент. Тези клюки се появиха поради бързия ѝ пробив в малкия екран и еротичните ѝ фотоси от предишното. С предизвикателните снимки за „ Плейбой " Ева съумя да насочи вниманието към себе си, само че с днешна дата се разкайва и регистрира този интервал от живота си като неточност. Преди да стане известна като кореспондентка в „ Господари на ефира " и панелистка при Гала, чаровната русокоска беше асистентка в предаването " Сделка или не ", където отваряше кутии с Румен Луканов. След това последваха звездни мигове за нея, само че бременността я смъкна от ефир и към този момент има други цели в живота си.

Преди да изгрее на дребния екран, хубавицата е живяла 10 години на гръцкия остров Санторини. Със фамилията ѝ отишли там на отмора, само че толкоз им харесало, че решили да останат. За да се устоя, Ева работела като сервитьорка и продавачка, само че след това задачите ѝ станали по-амбициозни. Тогава се върнала в България, с цел да опитва шанса си в родината. Веселинова към момента обожава Гърция и всяко лято е там на отмора. Тя обича да се хвали, че визията ѝ е изцяло естествена и няма никакви корекции. Филърите и ботоксът не я блазнят, въпреки че е трансферирала 35. Няма и силикон в бюста, а разчита единствено на това, с което я е надарила природата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР