Бившата кралица на Нидерландия Беатрикс навърши 85 години във вторник,

...
Бившата кралица на Нидерландия Беатрикс навърши 85 години във вторник,
Коментари Харесай

Бившата кралица на Нидерландия Беатрикс посрещна 85-ия си рожден ден без своето семейство

Бившата кралица на Нидерландия Беатрикс навърши 85 години във вторник, само че за рождения ѝ ден нямаше голямо и бляскаво тържество, тъй като синът ѝ крал Вилем-Александър е със фамилията си на карибския остров Аруба, предава задграничната преса.

Монархът и брачната половинка му Максима съпровождат първородната си щерка принцеса Амалия, която е на 19 години, на първото ѝ публично посещаване на шестте карибски острова на кралството.

Кралският двор разгласява на формалната си уеб страница и в обществените медии фотоси в чест на Беатрикс, само че не ѝ детайлности за това по какъв начин е посрещнала персоналния си празник.

Беатрикс бе кралица на Нидерландия от 1980 година до 2013 година След абдикацията си носи купата принцеса, само че постоянно взе участие в публични събития. Днес тя ще съставлява сина си на възпоменателните събития във връзка 70-ата годишнина от опустошителното наводняване след стихия в югозападната част на страната, предава Българска телеграфна агенция. Кралското семейство бе посрещнато с възторг на остров Аруба, доста деца развяваха знаменца по основните улици на столицата Ораньестад.

 
Снимка: Getty Images
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР