Бившата изгора на Слави Трифонов-балерината Мартина продава израелска козметика от

...
Бившата изгора на Слави Трифонов-балерината Мартина продава израелска козметика от
Коментари Харесай

Бившата на Слави продава израелски кремове

Бившата възлюбена на Слави Трифонов-балерината Мартина продава израелска козметика от Мъртво море, само че към този момент не може да се похвали със сериозен триумф. Младата бизнесдама, която роди две деца на настоящия си обичан боксьора Коко, категорично натъртва във визитката си, че дълго години е била част от екипа на Дългия. След като била принудена да върви всекидневно в тежък театрален грим, разкрила мазилата от Мъртво море и станала върла тяхна фенка.



От началото на годината някогашната танцьорка е представителка за България на козметична марка от Израел, която се популяризира с артикули на междинна цена. Те оферират хубост освен за дамите, само че и за техните бебета. През лятото Мартина и Коко са създали презентация на кремчетата, към които към момента няма огромен интерес, както може да се види от фотосите. Страницата им във Facebook е харесана едвам от 385 души, още толкоз я следват.


Припомняме, че Мартина и Слави бяха една от най-обсъжданите всемирски двойки, преди балерината да се влюби в треньора си по бокс Коко и да заживее с него. Днес двамата с изключение на влюбени, са и бизнеспартньори.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР