Офицер от армията на САЩ, назначен в Агенцията за разузнаване

...
Офицер от армията на САЩ, назначен в Агенцията за разузнаване
Коментари Харесай

Офицер от армията подаде оставка заради подкрепата на САЩ за Израел, убийството на цивилни в Газа

Офицер от армията на Съединени американски щати, назначен в Агенцията за разузнаване на защитата, подаде оставка от поста си в символ на митинг против поддръжката на Съединените щати за Израел във войната против Хамас в Газа.

Армията удостовери пред Fox News, че майор Харисън Ман е изискал оставка от поста си през ноември.

„ Политиката, която в никакъв случай не е била надалеч от мозъка ми през последните 6 месеца, е съвсем безусловната поддръжка за държавното управление на Израел, което даде опция и даде опция за убийството и гладуването на десетки хиляди почтени палестинци, “ Ман написа неотдавна на страницата си в LinkedIn.

„ Ясно е, че тази седмица някои от вас към момента ще бъдат помолени да дават поддръжка – директно или непряко – на израелската войска, до момента в който организира интервенции в Рафа и другаде в Газа. Споделям го в този момент с вярата, че вие ​​също ще откриете, че не сте сами, не сте безгласни и не сте безсилни “, продължи Ман в поста си.

Армейският офицер майор Харисън Ман подаде оставка от службата си в понеделник в символ на митинг против поддръжката на Съединени американски щати за Израел. (Харисън Ман/LinkedIn)

Според изказване от Службата за публични въпроси на армията на Съединени американски щати, Ман е назначен в армията през 2011 година като офицер от пехотата и сега е назначен в Агенцията за разузнаване на защитата (DIA), Болинг AFB като офицер от задгранична зона.

Армията сподели, че Ман е бил изпратен в Тунис, Бахрейн, Кувейт и Южна Корея по време на кариерата си.

„ Майор Харисън Ман в действителност изиска безусловна оставка от своята комисия на 29 ноември, 2023 година  Неусловната оставка е непринудено деяние за офицерите да бъдат освободени от работа и може да бъде поискана по каквато и да е причина след привършване на служебните отговорности “, се споделя в изказване на Службата за връзки с обществеността на армията на Съединени американски щати.

Молбата на Ман да подаде оставка, за която за първи път беше обявено от New York Times, беше утвърдена през януари и ще влезе в действие на 3 юни. 

Съединени американски щати. Президентът Джо Байдън показва непоколебима поддръжка за сигурността на Израел повече от половин век в публичния живот. На тази фотография Байдън участва на среща с израелския министър председател Бенямин Нетаняху, до момента в който посещава Израел на фона на продължаващия спор сред Израел и Хамас, в Тел Авив, Израел, 18 октомври 2023 г. (REUTERS/Evelyn Hockstein/File Photo)

Оставката на Ман идва откакто Държавният департамент на Съединени американски щати в петък употребява оръжия, доставени от Съединени американски щати, по метод, който може да е „ променчив “ при „ понижаване на цивилните вреди “ във войната в Газа.

Доклад, получен от Fox News Digital, който беше изпратен до Конгреса в петък, признава, че „ Израел е трябвало да се изправи пред извънредно военно предизвикателство: Хамас се е внедрил съзнателно във и под цивилното население, с цел да употребява цивилни като човешки щитове. "

Докладът прибавя, че " постоянно е мъчно да се дефинират обстоятелства на място в дейна военна зона от такова естество и съществуването на законни военни цели в Газа. "

Близо 35 000 палестинци са били убити в спора, в това число доста дами и деца, съгласно палестинското държавно управление.

Бри Стимсън от Fox News Digital способства за този отчет.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР